Verhoog uw zekerheid – door efficiënte taakverdeling

Meer dan 1.100 klanten vertrouwen op ons capaciteiten  – en meer dan 300 zelfstandige ondernemingen werken op dit ogenblik voor WHEELS Logistics. 

Om goede redenen: wij bieden onze partners aantrekkelijke voorwaarden voor de samenwerking, talrijke economische voordelen alsook een echte full service, die uw onderneming een duidelijke voorsprong t.o.v. de concurrentie biedt. 

 

Maak gebruik van de diensten en ervaringen van WHEELS Logistics: samen bereiken wij steeds meer. 

Samen verder komen.

Uw voordelen als partner van WHEELS Logistics. 

Als partner profiteert uw bedrijf op alle niveaus; daardoor kunt u een duidelijk hogere winst boeken. Onze ervaren medewerkers kennen de kansen en risico’s van het dagelijks werk en maken van deze knowhow gebruik voor een economisch optimale planning en inzet van het wagenpark – in uw voordeel. 

De beste voorwaarden voor uw vrachtwagenpark. 

Als partner van WHEELS Logistics profiteert u van uitstekende voorwaarden bij de aanschaf en financiering van vrachtwagens. Naast nieuwe voertuigen bieden wij ook gebruikte, betaalbare vrachtwagens uit ons eigen vloot te koop aan.

Geen verloren vorderingen. 

U ontvangt uw betalingen altijd op tijd – zonder dat u facturen hoeft te sturen. WHEELS Logistics vermindert voor u de administratieve rompslomp – bijvoorbeeld door het opstellen van creditnota’s. 

Één contactpersoon. 

Als partner hebt u steeds een vaste contactpersoon voor alle projecten, processen en vragen. 

Directe communicatie. 

Wij spreken met uw chauffeurs in hun eigen taal en gebruiken daarvoor een kostenefficient en modern communicatie- en planningssysteem. Om de controle over uw vrachtwagens te behouden, kunt u zelf via het intenet op het systeem inloggen. 

Meer bieden, meer bereiken.

Full service voor onze partners. 

WHEELS Logistics is steeds voor u daar als het om uw belangen en uw economisch succes gaat. Wij informeren u bijvoorbeeld met informatiebrieven over thema’s zoals klanteneisen, nieuwe wettelijke regelingen en bepalingen. 

Omvangrijke ondersteuning.

Als partner bieden wij u praktische hulp en persoonlijke ondersteuning in alle bereiken van de samenwerking. U ontvangt bijvoorbeeld van ons een chauffeurshandboek alsook een chauffeursinstructie bij de bediening van de SAT-installatie, die wij gratis ter beschikking stellen. 

  

Wezenlijke kostenverlaging.

Naast gunstige communicatiekosten bieden wij u ook de mogelijkheid om uw vrachtverzekering via WHEELS Logistics af te sluiten en op deze manier extra kosten te sparen. Bovendien kunt u ook het tolgeld compleet via ons afrekenen wat u nog meer voordelen biedt: geen borgtocht, geen cautie, een eenvoudige afwikkeling door het aftrekken van het betaalde tolgeld van de creditnota, kortingen en geen terugbetaling van omzetbelasting op het Franse tolgeld. 

Vorsprung gewinnen

Voorsprong behalen.

Op weg naar het partnerschap met WHEELS Logistics. 

Wij bieden u toegang tot een ruim ladingsaanbod in heel Europa. Als partner van WHEELS Logistics maakt u gebruik van de voordelen van een grote, internationaal actieve ondernemingsgroep – heel individueel voor uw eigen bedrijf.